Search found 145 matches

by Nasty76
Mon Sep 05, 2016 6:48 pm
Forum: Software
Topic: old plugins + new nethome no go
Replies: 2
Views: 6607

Re: old plugins + new nethome no go

wow thanks for fast answer =) i was sure u not break nethome support =) awesome
thanks for fast answer
by Nasty76
Sun Sep 04, 2016 9:54 pm
Forum: Software
Topic: old plugins + new nethome no go
Replies: 2
Views: 6607

old plugins + new nethome no go

I was couple day ago update my test rpi3 to primary nethome machine but , browser say: starting opennethomeserver creating server instance (done) initialize logger ( done) scanning for plugins and nothing happened :( :( I have 6 important plugins which I need to use :( btw uptime this moment 335 day...
by Nasty76
Wed Jun 15, 2016 11:26 pm
Forum: Installation
Topic: Fresh installation on Raspbian Jessie Lite not responding
Replies: 4
Views: 20020

Re: Fresh installation on Raspbian Jessie Lite not responding

Oh my , i use minibian image and , something weird happend. i see my web broswer nice new screen where nethome loading but after that i get page cannot found :( sometime when start manual /etc/init.d/nethome start all work ok ? I m miss something or just stupid =) Ah never mind new nethome take some...
by Nasty76
Wed Jun 15, 2016 2:03 pm
Forum: Software
Topic: Problems running in a RPi
Replies: 13
Views: 19700

Re: Problems running in a RPi

Hello again im back :)
I was some years ago debug this problem and if i remember right tcp take after connection next port , and when port reach 65xxx something nethome crash.
Not sure if never get idea which cause this i allways use udp connection so this not never happend.
t
by Nasty76
Tue May 17, 2016 8:13 pm
Forum: Software
Topic: Nethome shutting down slowly
Replies: 3
Views: 7576

Re: Nethome shutting down slowly

Awesome work again. This is both way slow answers :)
by Nasty76
Sat Nov 28, 2015 9:05 pm
Forum: Software
Topic: Problems running in a RPi
Replies: 13
Views: 19700

Re: Problems running in a RPi

Hmm if i remeber right i have some same kinda issues with tcp , so i use udp port to communicate and log spam not seeing anymore.
by Nasty76
Wed Sep 23, 2015 12:49 am
Forum: Software
Topic: Issues with DayLiteTimer
Replies: 1
Views: 5275

Re: Issues with DayLiteTimer

I use next method daylite timer turn off and on lamps. Then normal timer set dim levels correct so u can use set command and example this not sure I write this my memory set,someitem,ondimlevel,50, When timer set that lamp name someitem get ondimlevel 50. If u not get that work make command port in ...
by Nasty76
Mon Jun 08, 2015 8:32 am
Forum: Software
Topic: Better error log info?
Replies: 2
Views: 6215

Re: Better error log info?

Awesome work again this help me alot. Thanks
by Nasty76
Sun May 31, 2015 11:55 pm
Forum: Software
Topic: Better error log info?
Replies: 2
Views: 6215

Better error log info?

Hey I have one issue which has my mind time to time. or every time when I mess something whit nethome lol. I get example this line: 15.05.29 23:36:13 RemapButton error,3,Could not find instance specified ok what I see 29.5.15 some remepitem was missing , but which remap fail and whit instance. Bette...
by Nasty76
Fri May 08, 2015 3:05 pm
Forum: Hardware
Topic: belkin wemo wlan lamps and wall switch
Replies: 69
Views: 130859

Re: belkin wemo wlan lamps and wall switch

New update in nethome nightly and what i see wemo work without nethome errors.
I dont have updated new firmware. maybe i need again get some android phone to update wemo :D